Betonit injektion / rørfyldning af kabler og ledninger

Hos Jacob Post A/S

Er du på udkig efter en virksomhed, der er specialiseret inden for betonit fyldning? Så er du kommet til det helt rette sted. Hos Jacob Post Entreprenør står vi klar til at hjælpe dig. Vi holder selv til i Kirke Såby, men vi tilbyder betonit injektion til konkurrencedygtige priser for kunder på hele Sjælland.

Betonit fyldning efter gennemtræk af kabler

I nogle tilfælde kan det være en fordel at injektiere med bentonit efter gennemtræk eller iblæsning af kabler gennem foringsrør eller trækrør.

Hvad er betonit?

Bentonitten vi benytter er en specielt sammensat flydende lerart, som leder varmen væk fra kablerne og ud i den omkringliggende jord, så man undgår overophedning af eksempelvis højspændingsledninger.

Ønsker du nærmere information om fordelene ved at bruge bentonit injektion (også kaldet bentonit rørfyldning) i forbindelse med kabel- og ledningsarbejde, er du velkommen til at kontakte os på telefon 26 17 98 85.

Kontakt os og indhent et uforpligtende tilbud på betonit injektion

Hos Jacob Post Entreprenør sidder vi klar til at besvare dine spørgsmål omkring betonit injektion, og vi vil gøre vores bedste for at hjælpe dig på vej.

Du er velkommen til at ringe til os på 26 17 98 85 eller til at skrive til os via vores kontaktformular, hvis du har brug for yderligere information, eller hvis du kunne tænke dig at indhente et uforpligtende tilbud på din opgave.

Så sørger vi for at tilbage til dig så hurtigt som muligt med en besvarelse på din henvendelse eller en pris på betonit fyldning.

Tilbage