Miljøboring udføres af velanset borefirma

Hos Jacob Post A/S varetager vi en række forskellige borerelaterede opgaver for andre virksomheder. Vi har en central placering i Kirke Såby på Sjælland, hvorfra vi kører ud til opgaver for virksomheder i hele landet.

Vi har mange års erfaring inden for miljøboring, og vi har et veletableret team af dygtige medarbejdere, der står klar til at varetage enhver opgave.

Vi udmærker os ved vores faglige kompetencer

Vi er et velanset og velkendt borefirma, og vi udmærker os særligt ved vores dygtighed. Vi kan udføre selv de mest udfordrende og svære opgaver, og vi lægger stor vægt på altid at udføre vores arbejde så effektivt og omhyggeligt som muligt og samtidig overholde den aftalte deadline.

Vi har en stor maskinpark med borerigge i flere forskellige størrelser. Det betyder, at vi har alt det nødvendige udstyr og de rette maskiner til at udføre miljøboring i svært tilgængelige områder. Vi kan bore helt op til 1200 meter.

Har du en mistanke om forurening på din grund?

En miljøboring bliver som regel foretaget de steder, hvor der er en mistanke om forurening. Med vores boringsarbejde kan vi udtage jordprøver, der efterfølgende kan blive analyseret for netop forurening.

Vi har omfattende erfaring og ekspertise inden for vores fag, og vi holder os regelmæssigt opdaterede omkring myndighedernes skærpede krav til miljøet, som løbende bliver ændret.

Kontakt os og hør mere om hvordan vi kan hjælpe med en miljøboring

Ønsker du at høre mere om, hvordan vores virksomhed kan være behjælpelig i forbindelse med din kommende miljøboring, eller har du nogle spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.