Pipebursting

Hos Jacob Post A/S udfører vi mange typer af opgaver, heriblandt pipebursting (rørsprængning)

Denne metode benyttes ved udskiftning af eksisterende rør, da dette er den mest effektive og langt hurtigste metode. Det kan for eksempel være et utæt eller gammelt kloakrør, som skal skiftes. Med denne metode sprænger man de gamle rør og lægger de nye imens.

26 17 98 85

Sådan fungerer Pipebursting

Ved pipebursting føres der først et stålrør igennem den eksisterende rørføring.
På stålrøret monteres herefter et trækhoved med knivskær til at gennemføre rørsprængning af det gamle rør. Ved at montere de nye rør på trækhovedet, trækkes de herefter igennem med trækhovedet, samtidig med sprængningen.

Ligesom ved styret underboring er metoden en fordel der, hvor man gerne vil undgå opgravning ved vanskelige forhold og de dertil hørende gener for eksempelvis borgere. Det er desuden en billig løsning i forhold til at grave de eksisterende rør op og lægge nye ned.

Metoden med rørsprængning bliver mere og mere udbredt hos specielt vandværker, da det ofte er et meget billigt alternativ til ledningsudskiftning ved opgravning.

Se den illustrerende video for at få en fornemmelse af hvordan pipebursting fungerer.

Tilbud og kontakt!

De fleste opgaver er forskellige, hvorfor vores priser ikke er faste. Du er naturligvis meget velkommen til at kontakte os ved spørgsmål eller andet.

Du kan ringe på 26 17 98 85 eller skrive til os via vores kontaktformular, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Tilbage