Styret underboring

Entreprenør Jacob Post Aps er et professionelt borefirma, med mange års erfaring inden for styret underboring.

Entreprenør Jacob Post ApS er et professionelt borefirma, med mange års erfaring inden for styret underboring.
Styret underboring er en effektiv metode til at bore rør til el, vand, fjernvarme, gas, kloak og dræn i jorden. Med denne metode kan vi på en effektiv måde føre rør under bl.a. bygninger, veje, jernbaner og søer, eller hvor man ønsker at minimere gravearbejdet.

Fremgangsmåde
Styret underboring udføres mellem et gravet starthul og et modtagerhul. Med et roterende borerør med styrbart borehoved bores der frem mellem de to huller.

Fleksible borerør gør det muligt at bore i buede og krumme linjer, både horisontalt og vertikalt. På den måde er det muligt at bore uden om potentielle, kendte forhindringer.

Når boringen når frem til modtagerhullet, monteres den nye ledning eller rør, der derefter trækkes tilbage til starthullet.

Styret underboring har mange fordele:

  • Metoden er næsten gravefri, dvs. færrest mulige gener for trafikanter, beboere og erhvervsdrivende i området.
  • Ingen problemer med belægninger, der skal brydes op og lægges om (mindre reetablering)
  • Der skal ikke håndteres store mængder jord, som kan være forurenet.
  • Høj præcision. Løbende promillemåling og registrering sikrer, at vi altid ved præcis, hvor rørene føres.
  • Rørunderføringen kan anlægges med fald og i buer både på horisontalt og vertikalt plan, dermed kan kendte forhindringer passeres uden risiko.
  • Registrering: Der registreres løbende rørdybde for hver borestang (1,85 m el 4,6 m). Dette noteres i en borerapport, så du efterfølgende ved præcis hvor rørføringen ligger.

Tilbud og kontakt!
Ved at vælge Entreprenør Jacob Post ApS, sikrer I jer et firma, der har kompetente medarbejdere. Firmaet har samtidig den fornødne maskinpark, til at udføre opgaverne i høj kvalitet, og til den aftalte tid.

Har du spørgsmål omkring styret underboring, eller ønsker du at modtage et tilbud på en opgave, er du altid velkommen til at ringe på 2617 9885. Vil du hellere skrive, kan du anvende kontaktformularen, og vi vil så vende tilbage til dig hurtigst muligt.

Se videoillustration:

Tilbage