Styret underboring

Styret underboring

Hvad er styret underboring? Styrbar underboring er en effektiv metode til at bore rør til el, vand, fjernvarme, gas, kloak og dræn i jorden. Med denne metode kan vi på en effektiv måde føre rør under blandt andet bygninger, veje, jernbaner og søer, eller hvor man ønsker at minimere gravearbejdet.

Vores virksomhed har base i Kirke Såby, hvorfra vi hjælper kunder med styret underboring på hele Sjælland.

26 17 98 85

Fremgangsmåde – styrbar underboring

Styret underboring udføres mellem et gravet starthul og et modtagerhul. Med et roterende borerør med styrbart borehoved bores der frem mellem de to huller.

Fleksible borerør gør det muligt at bore i buede og krumme linjer, både horisontalt og vertikalt. På den måde er det muligt at bore uden om potentielle, kendte forhindringer. Når boringen når frem til modtagerhullet, monteres den nye ledning eller rør, der derefter trækkes tilbage til starthullet.

Ved at vælge Entreprenør Jacob Post ApS, sikrer I jer et firma, der har kompetente medarbejdere. Firmaet har samtidig den fornødne maskinpark til at udføre opgaverne i høj kvalitet og til den aftalte tid.

Tilbage

Styret underboring har mange fordele

  • Metoden er næsten gravefri, dvs. færrest mulige gener for trafikanter, beboere og erhvervsdrivende i området.
  • Ingen problemer med belægninger, der skal brydes op og lægges om (mindre reetablering)
  • Der skal ikke håndteres store mængder jord, som kan være forurenet.
  • Høj præcision. Løbende promillemåling og registrering sikrer, at vi altid ved præcis, hvor rørene føres.
  • Rørunderføringen kan anlægges med fald og i buer både på horisontalt og vertikalt plan, dermed kan kendte forhindringer passeres uden risiko.
  • Registrering: Der registreres løbende rørdybde for hver borestang (1,85 m el 4,6 m). Dette noteres i en borerapport, så du efterfølgende ved præcis hvor rørføringen ligger.

Se videoillustration:

Hvad koster styret underboring?

Mange tænker naturligt: Hvad koster styret underboring? Er det dyrere end de alternative løsninger, nu når der er så mange fordele. En pris på styret underboring afhænger i høj grad af en række forskellige faktorer, som varierer fra opgave til opgave. Derfor kan vi ikke give en fast pris på styret underboring, men vi har attraktive priser som vi skræddersyer til hver enkelt opgave.

Kontakt os og hør mere

Har du spørgsmål omkring styret underboring, eller ønsker du at modtage en pris på lige netop din opgave, er du altid velkommen til at ringe på 2617 9885. Vil du hellere skrive, kan du anvende kontaktformularen, og vi vil så vende tilbage til dig hurtigst muligt.